Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Nieuwste Playstation Console Verschijnt Eind 2023 Volgens Playstation Architect Mark Cerny

Nieuwste PlayStation-console verschijnt eind 2023, volgens PlayStation-architect Mark Cerny

Sony's nieuwe PlayStation-console, met codenaam 'PS5', zal naar verwachting eind 2023 op de markt komen, volgens PlayStation-architect Mark Cerny.

Cerny kondigde het nieuws aan tijdens een interview met Wired, waarin hij enkele van de nieuwe functies van de console besprak. De PS5 zal volgens Cerny een aantal belangrijke upgrades krijgen ten opzichte van de huidige PS4, waaronder een nieuwe aangepaste CPU en GPU van AMD, een solid-state drive (SSD) en ondersteuning voor 8K-resolutie.

De nieuwe PS5 zal naar verwachting een aantal belangrijke upgrades krijgen ten opzichte van de huidige PS4.

Een van de meest opvallende nieuwe functies van de PS5 is de nieuwe aangepaste CPU en GPU van AMD. Deze nieuwe chips zullen de console veel krachtiger maken dan de PS4, waardoor games met betere graphics, snellere laadtijden en meer geavanceerde AI mogelijk zijn.

De PS5 zal ook worden uitgerust met een solid-state drive (SSD). SSD's zijn veel sneller dan de traditionele harde schijven die in de PS4 worden gebruikt, waardoor games veel sneller kunnen worden geladen. Dit betekent dat gamers minder tijd hoeven te besteden aan het wachten op het laden van games en meer tijd kunnen besteden aan het spelen ervan.

De PS5 zal ook ondersteuning bieden voor 8K-resolutie. 8K is een resolutie die vier keer hoger is dan 4K, wat betekent dat games er op de PS5 nog indrukwekkender uit zullen zien.

Cerny zei dat de PS5 nog in ontwikkeling is en dat er nog veel details moeten worden aangekondigd. Hij zei echter dat de console eind 2023 op de markt zal komen.


Komentar